RSK events

servicii pentru fotografi si videografi

Serviciile RSK events pentru profesionisti au fost create pentru a veni in ajutorul fotografilor si videografilor din Romania. Stim cat de important este, ca fotografi si furnizori de servicii, sa livram calitate si sa respectam termenele. De aceea promisiunea noastra este ca vom livra la timp si ca vom livra calitate.

foto video

Servicii pentru profesionisti

Editare Foto

Eliberati-va timp pentru evenimente mai multe, livrati la timp sau mai devreme decat ati promis, la o calitate inalta. Folosind serviciile noastre, puteti castiga bani!

Ce putem face: selectie, crop, corectie de lumina, balans de alb, color grading, efecte. In functie de disponibilitate, putem livra setul editat in sub 24 de ore!

Avem ani de experienta si folosim software de top pentru editari, plus Photoshop pentru editare individuala (de exemplu sedinta foto / thrash the dress).

Pretul orientativ este de 10% din valoarea proiectului, negociabil in functie de frecventa cu care apelati la serviciile noastre, de termenul de livrare, numarul de fotografii finale standard/premium, de stilul si efectele dorite etc.

Creare Website

Puteti avea un site de prezentare asa cum visati! Cu variante frumoase atat pe desktop cat si pe mobil, viteza ridicata de incarcare, website-ul poate fi cea mai buna carte de vizita!

Oferim servicii complete, de la crearea de website, gazduire si update / mentenanta. Va puteti concentra pe ceea ce stiti sa faceti cel mai bine, lasand problemele tehnice in seama noastra.

Exemplu de pret: 1000 pentru primul an si €200 pentru fiecare an urmator, aveti inclus: Nume de domeniu, crearea website-ului, gazduirea, updates si uprages, mentenanta, actualizarea preturilor si textelor (in limite rezonabile).

Pretul final va fi discutat pentru fiecare caz, in functie de complexitate, viteza de executie etc.

Editare video

Folosim editoare video si echipamente ideale pentru editarea de evenimente. In functie de pretentii si de rezultatul dorit, va putem oferi servicii standard sau de calitate de top (editori TV).

Viteza de livrare si calitatea editului vor aduce noi clienti si veti putea filma mai multe evenimente, fara grija livrarii intr-un timp indelungat.

Foto Print

Exclusiv pentru profesionisti oferim serviciul de print de fotografii incepand de la doar 0.8 lei / fotografie 10×15, cu livrare gratuita in Cluj, Bucuresti si Ploiesti.

Oferim print de calitate (Canon) pe hartie foto la alegere: Glossy, High Glossy, Matte, Satin, Luster, Pearl, Metalica, Holografica.

Transformati fiecare fotografie tiparita intr-o carte de vizita, fara costuri extra. Putem tipari pe spatele fiecarei fotografii datele dumneavoastra de contact!

Contact

Cere o oferta